miércoles, 15 de abril de 2015

COCA DE BRULL (REQUESÓN)





INGREDIENTES:

  • 1/2 vaso de aceite de girasol
  • 1/2 vaso de leche
  • 1 vaso de azúcar
  • 4 huevos
  • 500 grs de requesón
  • 250 grs de harina
  • 1 sobre de levadura royal
  • ralladura de un limón
  • canela y azúcar glass para decorar


PREPARACIÓN:


Precalentar el horno a 160º.
Batir los huevos con el azúcar, añadir la leche , el aceite y batir.
Mezclar con la harina, levadura y la ralladura de limón.
Poner la masa en un molde forrado con papel vegetal y reservar.
Aparte, aplastar el requesón con un tenedor, mezclar con tres cucharadas de azúcar y repartir.
Hornear durante 35 minutos.
Una vez este frio espolvorear con azúcar glass y canela.

5 comentarios:

  1. La he provat i és magnífica.Molt esponjosa i sabrosa. Gran recepta.

    ResponderEliminar
  2. M'alegro que et haiga sortit be.
    Agraeixo el teu comentari

    ResponderEliminar
  3. Bon dia! La he fet però el brull ha anat a parar al fons enlloc de quedar a dalt! Es molt bona aixi també però voldria saber si vas fer quelcom especial perque no s'esfonsés. Jo l'he cuit amb calor a baix els primers 20 minuts sense ventilador. Gràcies!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per a que sobresurtiga el brull la llanda es millor que no siga molt gran,la que vaig utilizar era de 34 de llarg per 23 de ample i es millor posar el brull fent montonets.

      Eliminar